На склад поблизу Тихорецька росіяни звозили північнокорейські боєприпаси – Defense Express

У суботу, 21 вересня, у селищі Кам'яний поблизу міста Тихорецьк Краснодарського краю дрони атакували 719-ту базу артилерійських боєприпасів. У Defense Express заявили, що росіяни звозили на цей об'єкт снаряди із Північної Кореї.

Артилерійські боєприпаси

Фото – wikimedia.org

Російські ЗМІ повідомили, що сьогодні було завдано дронового удару по складу БК у Краснодарському краї, поширивши відповідні кадри. Глава регіону Веніамін Кондратьєв підтвердив атаку БПЛА та детонацію «вибухонебезпечних предметів». Губернатор повідомив, що жителів селища Кам’яний тимчасово евакуювали, інформує «НБН».

У Defense Express розповіли, що на невеликій базі поблизу Тихорецька росіяни зберігали не лише боєприпаси, а й артилерійські системи. Відповідний об’єкт, розташований на відстані близько 300 кілометрів від лінії фронту, відіграє величезну роль для південного та східного угруповань ЗС РФ.

За два роки війни ворог збільшив кількість укриттів на цьому складі, ймовірно, там окупанти розташували більше норми боєприпасів. Аналітики уточнили, що на об’єкт загарбники звозили снаряди, передані Москві із КНДР.

Нагадаємо, сьогодні неспокійно було й поблизу Торопця Тверської області – «бавовна» відвідала ще один арсенал ГРАУ МО РФ. У Мережі показали кадри пожежі на складі «другої армії світу».

Exit mobile version