У Тверській області «бавовна» відвідала ще один склад ГРАУ Міноборони РФ поблизу Торопця (ФОТО)

У суботу вранці, 21 вересня, «бавовна» відвідала ще один склад ГРАУ МО РФ поблизу міста Торопець Тверської області. Російські ЗМІ зазначають, що об'єкт розташований у селищі Октябрьський за 16 кілометрів від арсеналу, по якому було завдано удару 18 вересня.

Удар по складу БК у Тверській області 18 вересня

Фото - скріншот із відео

Російський Telegram-канал ASTRA повідомив, що вранці Тверську область знову атакували безпілотники. Згодом з’явилася фотографія пожежі, зроблена жителями Торопця – як виявилося, під ударом опинився 23-й арсенал Головного ракетно-артилерійського управління МО РФ.

Фото – t.me/astrapress

Об’єкт розташований у селищі Октябрьський за 16 кілометрів від іншого 107-го арсеналу ГРАУ Міноборони, який «бавовна» відвідала 18 вересня, інформує «НБН».

Фото – t.me/Crimeanwind

Моніторингова група Telegram-каналу «Крымский ветер» дослідила супутникові знімки складу в Октябрьському, на яких зафіксована потужна пожежа, кількість осередків займання збільшується з кожною хвилиною.

Фото – t.me/Crimeanwind

Нагадаємо, аналітики ISW оцінили, який ефект матимуть удари по логістиці окупантів у країні-агресорі після атаки на склад ГРАУ в Тверській області.

Exit mobile version