На Харківщині командування РФ використовує окупантів як приманку для виявлення вогневих позицій ЗСУ

Речник оперативно-тактичного угруповання військ «Харків» Віталій Саранцев розповів, що в області командування армії Путіна використовує загарбників як приманку для виявлення вогневих позицій Сил оборони України.

Російський окупант

Фото – ulyanovsk.er.ru

Представник ОТУВ «Харків» в ефірі національного телемарафону розповів, що на фронті в регіоні командування «другої армії світу» використовує особовий склад для виявлення вогневих позицій ЗСУ, інформує «НБН».

За його словами, військовому керівництву РФ важливіше зберегти техніку та зброю, ніж берегти путінських солдатів. Часто командування відправляє загарбників на якісь незрозумілі штурми, щоби бійці Сил оборони почали відпрацьовувати по них.

Саранцев пояснив, що за допомогою такої тактики ворог намагається дізнатися, де знаходяться вогневі позиції захисників, щоби потім бити по них. Однак у результаті від атак ЗСУ гинуть самі «визволителі».

Речник ОТУВ «Харків» додав, що найгарячішою точкою в Харківській області залишається Вовчанськ та прилеглі населені пункти.

Нагадаємо, 10 травня російські окупаційні сили здійснили повторний прорив на Харківщині. У Силах оборони повідомили втрати живої сили та техніки ЗС РФ за кілька місяців наступу загарбників в області.

Exit mobile version