РФ знову атакувала Запоріжжя КАБами, в ОВА повідомили про постраждалих та руйнування (ФОТО)

У вівторок ввечері, 24 вересня, армія країни-агресора знову атакувала Запоріжжя КАБами. Начальник обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив про постраждалих та руйнування внаслідок авіаудару.

Авіаудар по Запоріжжю

Фото – t.me/ivan_fedorov_zp

Керівник Запорізької ОВА у своєму Telegram-каналі повідомив, що російські окупанти завдали удару авіаційними бомбами по Комунарському району обласного центру. Чиновник зазначив, що ворог нещадно тероризує місто, інформує «НБН».

За словами Федорова, в результаті атаки КАБами постраждали 7 людей, 3 поранених отримують допомогу в медустановах, 48-річна жінка з множинними травмами у дуже тяжкому стані, 4 від госпіталізації відмовилися.

Також ворожий обстріл зруйнував приватні будинки. Глава ОВА показав кадри наслідків обстрілу.

Фото – t.me/ivan_fedorov_zp
Фото – t.me/ivan_fedorov_zp

Начальник адміністрації додав, що 2 дітей, які постраждали під час авіаудару по місту 23 вересня, у стані середнього ступеня тяжкості перебувають у відділенні хірургії.

Нагадаємо, що вчора війська РФ вдарили КАБами і по Харкову – під обстрілом опинилися житлові будинки. Мер міста Ігор Терехов та начальник ОВА Олег Синєгубов повідомили подробиці атаки на обласний центр.

Exit mobile version