Окупанти скинули на Суми ФАБ-500, авіабомба не здетонувала

У четвер вранці, 26 вересня, у Сумах виявили ФАБ-500. Фугасна авіаційна бомба, випущена військами Російської Федерації, не здетонувала під час падіння на місто.

Фугасна авіабомба ЗС РФ

Фото - roe.ru

У Сумській обласній військовій адміністрації о 07:48 повідомили, що сьогодні вранці у місті виявили фугасну авіаційну бомбу, яку скинули російські окупаційні сили, повідомляє «НБН».

У відомстві уточнили, що ФАБ-500 армії Путіна впав в обласному центрі біля автомобільного мосту Івана Харитоненка, проте, на щастя, не здетонував.

На місце прибули вибухотехніки та всі необхідні служби, щоб знешкодити авіабомбу, рух пішоходів та автотранспорту мостом у напрямку вулиць Героїв Крут – Троїцька тимчасово перекрили.

О 08:03 в ОВА заявили, що загрозу вибуху фугасної авіаційної бомби, яка не здетонувала під час падіння, було ліквідовано завдяки оперативній та злагодженій роботі співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Нацполіції. Рух мостом відновили.

Раніше в адміністрації повідомили, що вночі сили ППО збили над Сумщиною 13 дронів-камікадзе «Шахед».

Нагадаємо, ввечері 24 вересня ЗС РФ вдарили КАБами по Запоріжжю. Начальник ОВА Іван Федоров повідомив про наслідки атаки на місто.

Exit mobile version