РФ вкотре завдала авіаудару по Харкову, КАБ впав на приватний будинок

У четвер ввечері, 26 вересня, російські окупаційні сили завдали авіаудару по Харкову – один із КАБів упав на приватний житловий будинок. Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про наслідки атаки.

Харків

Фото – t.me/zloyodessit

Керівник ОВА у своєму Telegram-каналі повідомив, що сьогодні ввечері російські загарбники скинули на Харків три авіаційні бомби. Один із КАБів ударив по приватному житловому будинку у Київському районі міста, інформує «НБН».

Ще одна авіабомба, за словами Синєгубова, влучила в землю, було пошкоджено два приватні будинки та господарську споруду. Горить дах будинку.

Чиновник повідомив, що медики надали допомогу 4 постраждалим, із них 2 людини мають гостру реакцію на стрес. Ще 2 жінки отримали поранення склом, одну з них госпіталізували.

Нагадаємо, що 24 вересня ЗС РФ скинули КАБи у чотирьох адміністративних районах Харкова, дві бомби влучили у житлові багатоповерхові будинки. Внаслідок авіаудару загинуло 5 людей, 35 постраждали.

Як повідомлялося, у Сумах вранці 26 вересня виявили ФАБ-500, бомба не вибухнула після падіння. В обласній військовій адміністрації розповіли подробиці інциденту.

Exit mobile version