В облпрокуратурі показали кадри зруйнованої ракетою будівлі управління поліції у Кривому Розі

У п'ятницю, 27 вересня, ЗС РФ атакували Кривий Ріг – ракета влучила у будівлю районного управління поліції. У Дніпропетровській обласній прокуратурі показали перші кадри зруйнованої обстрілом будівлі.

Ракетний удар по Кривому Розі

Фото - ДСНС України

У Дніпропетровській облпрокуратурі повідомили про початок розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни у ​​зв’язку із ракетним ударом по Кривому Розі.

Також у відомстві показали фотографії наслідків атаки – зруйновану будівлю районного управління поліції, інформує «НБН».

Фото – t.me/dnipr_gp_gov_ua
Фото – t.me/dnipr_gp_gov_ua

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заявив, що станом на 13:13 є 1 загиблий та 5 постраждалих. Доля 4 людей невідома. На місці ракетного удару продовжуються пошуково-рятувальні роботи.

Чиновник розповів, що в результаті обстрілу отримали руйнування 23 житлові приватні будинки, 3 багатоповерхівки, будівля навчального закладу, а також понад 80 автомобілів, із них 8 службових машин.

Зазначимо, що на момент атаки на місто в області було оголошено повітряну тривогу у зв’язку із загрозою застосування балістичної зброї ворогом.

Як повідомлялося, ввечері 26 вересня армія Путіна випустила по Харкову КАБи. Одна авіабомба впала на приватний будинок. Глава ОВА Олег Синєгубов повідомив про наслідки атаки.

Exit mobile version