Великий наступ військ Путіна в Курській області провалився – ЗМІ

Військове керівництво РФ планувало здійснити великий наступ у Курській області, проте спроби армії Путіна витіснити ЗСУ із регіону провалилися.

Російські окупанти

Фото – bbc.com

Видання Bild заявило, що великий наступ «другої армії світу» в Курській області з метою повернути прикордонний регіон під контроль Москви провалився, інформує «НБН».

ЗМІ нагадало, що в середині минулого місяця кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що російські сили мають відбити всю Курську область до 1 жовтня.

Проте контрнаступ ЗС РФ затягнувся – лише 17 вересня танки окупаційних військ змогли просунутися на південь від селища міського типу Коренево. Незабаром у Москві змінили терміни повернення прикордонного регіону, заявивши, що армія Путіна має час до середини наступного місяця.

Як зазначають журналісти, однак і ці плани загарбників здаються ілюзорними: Сили оборони України не планують виходити із регіону, командування ЗСУ перекидає на його територію додаткові підрозділи. Тепер захисники намагаються обійти з флангу контратаку Росії в Курську і змусити ворога тримати оборону одночасно на декількох напрямках.

Нагадаємо, голова ЦПД Олександр Коваленко розповів, що Путін звинувачує ФСБ у втраті Курської області.

Exit mobile version