У Маріуполі росіяни облаштували нову базу з великим складом БК – Андрющенко

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив, що у тимчасово захопленому місті росіяни облаштували нову базу із великим складом боєприпасів.

Російські окупанти в Маріуполі

Фото – iz.ru

Радник глави Маріуполя у своєму Telegram-каналі повідомив, що у Лівобережному районі міста російські «визволителі» облаштували нову ремонтну базу з великим складом БК та транзитною стоянкою. Ворожий об’єкт розташований поблизу житлового кварталу, інформує «НБН».

За словами чиновника, «ігри у хованки» у селах Мелекіне та Глибоке, як і очікувалося, змусили загарбників звезти свій арсенал в одне місце. Крім того, як уточнив Андрющенко, об’єкт ЗС РФ знаходиться за 100 метрів від житлових будинків маріупольців, росіяни, як завжди, прикриваються «живим щитом».

Фото – t.me/andriyshTime
Фото – t.me/andriyshTime

Радник мера зазначив, що тепер усі чекатимуть «бавовну» у Лівобережному районі. Він додав, що «хлопки» у Глибокому виглядатимуть блідою підробкою на тлі ударів по новому складу окупантів.

Нагадаємо, що у вересні під Маріуполем був уражений склад «другої армії світу» з боєкомплектом та ракетами для протиповітряної оборони.

Exit mobile version