У Новосибірську невідомий спалив обласне управління ФСБ, у ГУР показали кадри

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що 3 жовтня у Новосибірську невідомий спалив обласне управління Федеральної служби безпеки РФ.

ФСБ РФ

Фото – ria.ru

У п’ятницю, 4 жовтня, пресслужба ГУР МОУ повідомила про інцидент у Новосибірську – учора у місті підпалили обласне управління ФСБ РФ. Українська військова розвідка оприлюднила відповідне відео, інформує «НБН».

У Буданова розповіли, що будівлю російської спецслужби підпалив невідомий, закинувши у вибите вікно легкозаймисту суміш. На кадрах видно, що спалахнув і одяг палія, проте він загасив вогонь, коли тікав подалі від об’єкта ФСБ.

У Головному управлінні розвідки МОУ звернули увагу на те, що таких інцидентів на території країни-агресора стає більше. Це пояснюється тим, що в РФ збільшується кількість людей, які готові йти на відчайдушні кроки, спрямовані проти злочинного путінського режиму.

Нагадаємо, минулого місяця в Омську школярі здійснили «диверсію» на території військової частини Повітряно-космічних сил РФ – юні росіяни спалили гелікоптер Мі-8. До цього аналогічний підпал стався в аеропорту Ноябрьська 11 вересня.

Exit mobile version