В «Атеш» пояснили, чому на Донеччині ворог почав пересуватися між позиціями на цивільних авто

У військовому русі українців та кримських татар «Атеш» повідомили, що на Донеччині ворог пересувається між позиціями на цивільних автомобілях.

Російський окупант

Фото - ria.ru

В «Атеш» повідомили, що їхній агент із 132-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади армії країни-агресора повідомив про реальний стан справ у його підрозділі, інформує «НБН».

Російський військовий розповів, що у 132-й ОМСБр бойовий настрій через великі втрати на фронті відсутній, окупанти фізично та морально виснажені, що руйнує підрозділ зсередини.

За його словами, загарбники бояться, що Сили оборони України розкриють їхнє місце дислокації. Тому командування «другої армії світу» заборонило бійцям використовувати для пересування військову техніку, і тепер вони змушені їздити між позиціями на цивільних автомобілях.

Фото – t.me/atesh_ua

У русі опору заявили, що партизани контролюють усі пересування ворога та оперативно передають інформацію про місця дислокації «визволителів» ЗСУ.

Як повідомлялося, радник маріупольського мера Петро Андрющенко розповів, що у місті загарбники облаштували нову базу з великим складом боєприпасів.

Exit mobile version