У Донецькій ОВА повідомили, скільки людей залишається у Покровську, Торецьку та Костянтинівці

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, скільки людей досі залишається у Покровську, Торецьку та Костянтинівці.

Торецьк

Фото – Oleg Petrasiuk/Handout via REUTERS

Керівник Донецької ОВА в ефірі національного телемарафону розповів, що до повномасштабного вторгнення росіян в Україну в регіоні проживало 1 мільйон 900 тисяч осіб. Станом на сьогодні населення області становить 340 тисяч, інформує «НБН».

За словами чиновника, із Покровська, в районі якого тривають запеклі бої, виїхало понад 30 000 людей. На сьогодні у місті залишається 12 000 дорослих та 82 дитини.

Водночас у Торецьку, на східні околиці якого зайшли російські окупанти, лишається понад 1400 цивільних, при цьому люди дуже повільно залишають населений пункт.

Філашкін повідомив, що у Костянтинівці залишаються 17 800 дорослих та 368 дітей. Через складну обстановку влада ввела в місті жорстку комендантську годину, яка починається о 15:00 і закінчується об 11:00.

Нагадаємо, у Силах оборони розповіли, що у прифронтових містах Донеччини російські диверсанти маскуються під військових ЗСУ, пояснивши тактику ворога.

Exit mobile version