У Силах оборони Півдня розповіли про плани росіян щодо Запорізького напрямку

Речник Сил оборони Півдня України Владислав Волошин розповів про плани російських окупантів щодо Запорізького напрямку після захоплення ворогом Вугледара.

Російський окупант

Фото – ukrinform.ua

Волошин в ефірі «Новини LIVE» повідомив, що після окупації Вугледара Донецької області ЗС РФ проводять певні перегрупування сил та засобів для активізації дій на Запоріжжі та Донеччині, інформує «НБН».

Речник Сил оборони Півдня заявив, що, за даними української розвідки, загарбники протягом 3-7 днів можуть розпочати штурми у напрямку населеного пункту Велика Новосілка Донецької області, села Приютне Запорізької області та так званого Роботинського виступу.

За його словами, для цього росіяни проводять розвідку, збирають штурмові групи на передових позиціях, проводять логістичне забезпечення та розвідку місцевості. При цьому про наступ в Запорізькій області не йдеться, оскільки ворог не сконцентрував для цього достатню кількість сил.

Волошин зазначив, що на Запоріжжі окупанти постійно б’ють по позиціях ЗСУ та населених пунктах поблизу лінії зіткнення. Зокрема, армія Путіна тиждень скидає КАБи на обласний центр, продовжуючи тактику терору щодо цивільних.

Як повідомлялося, у ЗСУ пояснили, чому окупантам важливо захопити Торецьк.

Exit mobile version