Вночі в Брянській області було завдано удару по складу з КАБами та північнокорейськими снарядами – ЦПД

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко, повідомив, що вночі у Брянській області «бавовна» відвідала склад ГРАУ МО РФ.

Брянська область

Фото – tass.ru

У ніч на середу, 9 жовтня, у Брянській області прогриміли вибухи. У соцмережах заявили, що після «хлопків» спалахнула пожежа та почалася детонація, губернатор регіону поскаржився на дронову атаку, інформує «НБН».

Керівник ЦПД у своєму Telegram-каналі прокоментував нічну «бавовну» на території Російської Федерації. Він заявив, що в районі міста Карачєв було завдано удару по 67-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління оборонного відомства країни-агресора.

Коваленко розповів, що росіяни зберігали на складі, який знаходиться всього за 114 кілометрів від українського кордону і є найближчим до лінії фронту, снаряди, зокрема керовані авіаційні бомби та північнокорейські боєприпаси. Лейтенант уточнив, що частина БК зберігалася просто неба.

Згідно супутникових кадрів за 2021 рік, цей склад ГРАУ займав площу близько 3,5 квадратних кілометрів.

Нагадаємо, що минулого місяця «бавовна» з різницею в кілька днів відвідала два склади ГРАУ МО РФ поблизу міста Торопець Тверської області.

Exit mobile version