ЗМІ показали кадри пожежі на нафтобазі у Феодосії, яка горить третю добу

У тимчасово захопленій Феодосії після атаки на Крим третю добу горить нафтобаза, в Мережі опублікували нові фотографії пожежі на об'єкті.

Удар по нафтобазі у Феодосії

Фото – t.me/krymrealii

У ніч на 7 жовтня тимчасово захоплений Крим опинився під атакою, було завдано удару по нафтобазі у Феодосії. Відразу після прильоту на об’єкті спалахнула масштабна пожежа, яка не припиняється вже третю добу, інформує «НБН».

Telegram-канал «Крымский ветер» вранці 9 жовтня опублікував нові фотографії пожежі на нафтобазі у Феодосії. Вчора ввечері близько 18:20 на об’єкті вибухнула цистерна з бензином, після чого вогонь розгорівся з новою силою. Через деякий час стало відомо, що спалахнув гас.

Фото – t.me/Crimeanwind

«Глава» Феодосії Ігор Ткаченко заявив, що з району НС евакуювали 1129 людей. Водночас у «Роспотребнадзоре» повідомили, що в одній із проб поряд із палаючою нафтобазою виявили перевищення діоксиду сірки.

Фото – t.me/Crimeanwind

У МНС РФ прогнозують, що пожежа триватиме ще кілька днів, доки не вигорять усі баки з пальним, уточнюючи, що загасити їх не вдасться.

Нагадаємо, вночі у Брянській області було завдано удару по базі ГРАУ Міноборони Росії. На об’єкті окупанти зберігали авіабомби та передані КНДР снаряди.

Exit mobile version