Глава ОВА пояснив, чому на окупованій Луганщині росіяни почали посилено перевіряти чоловіків

Голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор пояснив, чому на окупованій території регіону росіяни почали посилено перевіряти чоловіків.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

Начальник ОВА у своєму Telegram-каналі розповів про ситуацію на тимчасово захопленій території Луганської області. За словами чиновника, росіяни на ТОТ регіону почали посилено перевіряти чоловіків, інформує «НБН».

Керівник адміністрації розповів, що відповідні перевірки окупанти проводять на ділянці автомобільної дороги між Сєвєродонецьком та селищем Новоайдар.

Лисогор зазначив, що свої дії ворог пояснює «розшуком особливо небезпечних злочинців». Проте мета перевірок насправді інша – росіяни особливу увагу приділяють чоловікам призовного віку, оскільки у «Луганській народній республіці» у розпалі осіння мобілізаційна кампанія.

Як повідомлялося, у ніч на 12 жовтня Сили оборони України уразили нафтобазу загарбників у Луганській області. У Генштабі ЗСУ підтвердили удар по важливому об’єкту для армії Путіна у тимчасово окупованому місті Ровеньки.

Exit mobile version