Офіцер 59-ї ОМПБр розповів про тактику наступу окупантів на Покровському напрямку

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький розповів про тактику наступу армії Путіна на Покровському напрямі.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

Офіцер 59-ї ОМПБр в ефірі телеканалу «Еспресо» розповів, що Покровський напрямок залишається одним із найгарячіших на фронті, лише за останню добу там зафіксували понад 25 штурмів позицій ЗСУ окупантами, інформує «НБН».

За словами Цехоцького, російські загарбники в районі Покровська Донецької області намагаються просунутися до початку сезону дощів. Завдання його бригади – стримувати ворога та виснажувати його.

Військовослужбовець зазначив, що «друга армія світу» кидає всі резерви, які вона має, щоб окупувати якомога більше територій до того, як погіршаться погодні умови.

Представник 59-ї ОМПБр звернув увагу на те, що ЗС РФ не змогли захопити Покровськ у лоб, тому вони обрали іншу тактику – обійти населений пункт із півночі та півдня. Захисникам потрібно бути дуже пильними, оскільки ворог постійно проводить розвідку боєм.

Раніше в ОТУВ «Луганськ» розповіли, на чому зосереджені росіяни у Донецькій області замість підготовки до зимового сезону на фронті.

Exit mobile version