У Росії на території військового аеродрому «Чкаловський» сталася пожежа (ФОТО)

У середу, 16 жовтня, у країні-агресорі на території військового аеродрому «Чкаловський» сталася пожежа, у Мережі показали кадри займання на об'єкті окупантів.

Російський аеродром "Чкаловський"

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал ASTRA повідомив, що сьогодні у Московській області на території військового аеродрому «Чкаловський» сталася пожежа – вогонь охопив адміністративну будівлю, інформує «НБН».

За даними близьких до російських силовиків пабліків, площа пожежі на авіаційній базі «другої армії світу», розташованої на околиці міста Щьолково, склала 800 квадратних метрів. За попередньою інформацією, інцидент обійшовся без постраждалих.

Фото – t.me/astrapress

У Мережі пишуть, що пожежі на аеродромі «Чкаловський» надали 2 ранг складності, до ліквідації займання росіяни залучили гелікоптери. Повідомляється, що вогонь спалахнув на покрівлі Г-подібної споруди, даних про причину НП поки що немає.

Нагадаємо, що на цьому аеродромі базуються літаки «судного дня» – повітряні командні пункти ЗС РФ Ту-214, Іл-80 та подібні.

Як повідомляло Головне управління розвідки МОУ, у ніч на 14 жовтня на військовому аеродромі «Оренбург-2» спалили Ту-134. Українська розвідка показала кадри знищення літака російських окупаційних сил.

Exit mobile version