У Силах оборони повідомили про активізацію атак росіян із бронетехнікою в районі Селидове

Пресофіцер 15-ї бригади оперативного призначення НГУ «Кара-Даг» Віталій Міловідов повідомив про активізацію атак росіян із бронетехнікою в районі Селидове.

Фото – eav.com.ua

Представник 15-ї бригади Нацгвардії України в ефірі національного телемарафону повідомив про ситуацію у районі Селидове Донецької області. Міловідов розповів, що поблизу міста ЗС РФ активізували штурми із застосуванням броньованої техніки, інформує «НБН».

За словами підполковника, у зоні відповідальності бригади «Кара-Даг» продовжуються «накати різного ступеня» піхоти армії Путіна, немає жодного дня без атак загарбників.

Окрім того, росіяни почали посилено намагатися просунутися за рахунок бронетехніки. Пресофіцер уточнив, що у кількох випадках було 2-3 одиниці, а іноді ворог проводив і більш масовані штурми з 8 одиницями техніки.

Представник 15-ї бригади зазначив, що таку тактику ЗС РФ найчастіше використовують на південному напрямку – ділянка фронту Цукурине-Українськ. Тут загарбники намагаються знайти слабкі місця оборони та просунутися.

Однак, оскільки селища Михайлівка, через яке вони йдуть, вже майже не існує, вони рухаються відкритою місцевістю. В результаті Сили оборони оперативно виявляють ворога та ліквідують його.

Нагадаємо, офіцер 59-ї ОМПБр розповів про тактику наступу путінських окупаційних військ на Покровському напрямку.

Exit mobile version