Блогер Беспалов розповів, що відомо про нового загадкового бойфренда Віри Брежнєвої (ФОТО)

Зірковий оглядач Богдан Беспалов розповів, що відомо про нового загадкового бойфренда Віри Брежнєвої, з яким її помітили на концерті «Океану Ельзи».

Віра Брежнєва

Фото – liga.net

Українська співачка Віра Брежнєва засвітилася на концерті гурту «Океан Ельзи» в Палаці спорту у компанії загадкового чоловіка. Зірковий оглядач Богдан Беспалов стверджує, що це новий бойфренд артистки, інформує «НБН».

За словами блогера, новий обранець знаменитості досить багатий, має багато зв’язків у політиці, великому бізнесі та шоубізнесі. Він заявив, що співачка зараз живе у квартирі коханого й у пари «цукерково-букетний» період.

Беспалов опублікував дві фотографії виконавиці із її можливим бойфрендом.

Фото – bespalovmedia.com.ua
Фото – bespalovmedia.com.ua

Зазначимо, що зірка жила у цивільному шлюбі і двічі була одружена офіційно. В 2001 році Віра Брежнєва народила дочку Софію від Віталія Войченка, з яким була у стосунках кілька років.

Вперше вона пішла під вінець у 2006 році з українським бізнесменом Михайлом Кіперманом, від якого народила дочку Сару. У 2012 році вони розірвали шлюб.

Через три роки артистка таємно вийшла заміж в Італії за продюсера, композитора Валерія Меладзе. У жовтні 2023 року знаменитість повідомила, що вони розлучилися.

Раніше Беспалов повідомляв, що співачка Тіна Кароль нібито закрутила роман із майже на 10 років молодшим за неї чоловіком.

Exit mobile version