Глава ЦПД назвав мету встановлення прапора КНДР російськими окупантами в районі Покровська

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко назвав мету встановлення прапора КНДР російськими загарбниками в районі Покровська.

Прапори КНДР та РФ

Фото – ria.ru

Український військовий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram-каналі опублікував фотографію прапорів Російської Федерації та Північної Кореї, які окупанти встановили, за його словами, на териконі біля селища Цукурине у районі Покровська Донецької області, пише «НБН».

Фото – t.me/Tsaplienko

Керівник ЦПД прокоментував відповідне фото. За словами Коваленка, історія про прапори агресивних держав, які загарбники нібито встановили на Покровському напрямку – елемент інформаційних операцій.

Лейтенант вважає, що зараз ворог масштабуватиме тему Північної Кореї і спробує використовувати її як пропаганду страху проти нашої країни. Росіяни будуть брехати про сотні тисяч бійців КНДР на території РФ, хоча насправді до війни проти України вони готують 12 000 таких військових.

Нагадаємо, прессекретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував інформацію щодо перекидання північнокорейських військових у Росію.

Exit mobile version