Сили ППО знищили над Сумською областю майже 20 «Шахедів»

У Сумській ОВА повідомили, що в ніч на середу, 23 жовтня, сили протиповітряної оборони знищили над регіоном майже 20 дронів-камікадзе «Шахед».

ППО України

Фото - t.me/Sumy_news_ODA

У пресслужбі Сумської обласної військової адміністрації повідомили, що вночі підрозділи ППО Сухопутних військ, Повітряних сил ЗСУ, прикордонників та добровольців знищили у небі над регіоном 19 ударних безпілотників.

У відомстві розповіли, що з початку року сили протиповітряної оборони на Сумщині збили 394 дрони-камікадзе «Шахед», інформує «НБН».

Як повідомили Повітряні сили ЗСУ, у ніч на 23 жовтня російські окупаційні сили атакували нашу країну 81 безпілотником, випустивши БПЛА з районів міст Курськ та Приморсько-Ахтарськ РФ.

Станом на 09:00 із них 57 дронів збили сили ППО, 15 «Шахедів» були локаційно втрачені завдяки протидії РЕБ, до 9 безпілотників залишалися в небі над Україною, по них продовжується бойова робота.

Нагадаємо, минулої ночі дрони атакували в країні-агресорі спиртові заводи. Керівник ЦПД Олександр Коваленко розкрив, що насправді росіяни виготовляли на цих підприємствах.

Exit mobile version