Соцопитування показало, як змінилася думка українців за останній рік щодо мирних переговорів із РФ

Соціологи Центру Разумкова провели дослідження, з'ясувавши, чи змінилася думка українців за останній рік щодо проведення мирних переговорів із Російською Федерацією.

Переговори України та РФ

Фото – AFP / BELTA

Результати соцопитувань Центру Разумкова показали, що рік тому 21% респондентів виступав за проведення мирних переговорів із РФ, заявляючи, що діалог із Москвою – нібито дієвий спосіб досягнення миру, який потрібно використати вже зараз. 63% учасників дослідження виступили проти, інформує «НБН».

Проведене соціологами дослідження у вересні цього року демонструє зростання прихильників мирних переговорів із державою-терористом до 35%. Заявили, що не згодні йти на діалог із агресивною державою 48% українців.

37% респондентів переконані, що говорити з Москвою потрібно лише після того, як Сили оборони витіснять окупаційні війська Путіна на лінію розмежування станом на 23 лютого 2022 року. 41% опитаних не підтримує цю позицію.

49% громадян заявили, що сідати за стіл переговорів із росіянами варто лише після того, як ЗС РФ будуть виведені або витіснені ЗСУ на державні кордони 1991 року. 29% учасників дослідження не погоджуються з цим.

Раніше соціологи КМІС повідомили, як змінився рівень довіри українців до їхнього президента.

Exit mobile version