У жовтні ЗС РФ могли зазнати найбільших втрат із початку повномасштабної війни – розвідка Естонії

Заступник голови Центру оборонної розвідки Естонії Янек Кессельманн заявив, що цього місяця ЗС РФ могли зазнати найбільших втрат із початку повномасштабної війни.

Втрати окупантів

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Представник естонської розвідки повідомив, що за цей місяць путінська окупаційна армія могла втратити близько 40 000 загарбників пораненими та вбитими.

За його словами, якщо це так, цей показник є найбільшим за весь період повномасштабної війни, пише «НБН» з посиланням на ERR.

Водночас ЗС РФ просуваються на фронті в Україні. Кессельманн пояснив, що росіяни досягають успіху завдяки масованим ударам, зокрема мінометів, БПЛА-вбивць та неприцільного вогню. Також війська країни-агресора вдаються до тактики «брудних атак», у яких цинічно витрачають свій особовий склад.

Заступник голови Центру оборонної розвідки Естонії повідомив, що «друга армія світу» наступає по всій лінії фронту, в середньому щодобово загарбники здійснюють 178 обстрілів.

Нагадаємо, глава Кремля заявив, що у Курській області росіяни взяли в оточення близько 2000 бійців Сил оборони. Головком ЗСУ Олександр Сирський відреагував на слова Путіна, повідомивши втрати живої сили та техніки ЗС РФ у російському прикордонному регіоні.

Exit mobile version