Як швидко зарядити смартфон та подовжити його функціонування: п’ять важливих рекомендацій

У період військового стану для українців смартфони – не лише засіб зв'язку, а й джерело новин, актуальної інформації про ситуацію в країні та повітряні тривоги. Тому кожному важливо знати лайфхаки для швидкої зарядки гаджетів і як подовжити їх функціонування.

Як подовжити заряд смартфона

Як подовжити заряд смартфона. Фото – pixabay.com

Пам’ятайте, що найкраще заряджати пристрій не від USB-кабелю, а від розетки через велику кількість струму. Також важливо приділити увагу вибору кабелю, використовуйте оригінальний, той, що йде в комплекті зі смартфоном, або знайдіть йому надійну заміну, повідомляє «НБН» з посиланням на «Апостроф».

Також прискорити процес заряджання гаджета допоможе його відключення. Крім того, можна використовувати функцію швидкої зарядки, якщо вона є у вашому пристрої. Перевірити її наявність можна у налаштуваннях.

Допомагає зменшити кількість заряду, що витрачається, режим у «літаку» (або режим «польоту»), оскільки в телефоні відключається стільниковий зв’язок, GPS, Bluetooth, Wi-Fi і NFC.

Не забувайте закривати всі програми, які працюють у фоновому режимі, витрачають заряд смартфона та уповільнюють заряджання.

Раніше експерт Міністерства цифрової трансформації розповів, які месенджери варто обирати українцям для безпечного спілкування із рідними, які перебувають у зоні бойових дій чи на окупованій території.

Exit mobile version