Новий пакет військової допомоги для України від Італії: Резніков подякував Лоренцо Геріні за «таємне» озброєння

Країни Європи продовжують надавати Україні військову підтримку на тлі повномасштабного вторгнення російських військ до нашої країни.

Військова допомога

Україна отримає чергову допомогу від Італії. Фото - korrespondent.net

Зокрема, як пише «НБН» із посиланням на «Європейську правду», Італія надасть Києву «новий пакет військової допомоги» для ЗСУ, про який наразі немає жодних подробиць.

Глава оборонного відомства України Олексій Резніков коментуючи таку подію, висловив слова подяки Італії та своєму італійському колегі Лоренцо Геріні за наданий «новий пакет військової допомоги», про який наразі немає жодних деталей.

На своїй сторінці у соціальній мережі «Твіттер» Резніков написав:

«У той час як ми єдині, нас ніхто не зможе перемогти! Я хотів би висловити подяку уряду Італії, а також особисто власному другу Лоренцо Геріні за новий, наданий Українській державі пакет військової допомоги. Український народ постійно пам’ятатиме постійну підтримку Італії. Величезне вам спасибі!”.

Наразі ще невідомо, що саме входить до нового пакету військової допомоги від Італії для ЗСУ. Але раніше в Мілані робили заяву про те, що вони не озвучують подробиць того, що саме передають Україні для підтримки ЗСУ у протистоянні російській агресії.

Цього тижня стало відомо, що міністерство оборони Італії схвалило відправлення вже четвертого пакету військової допомоги для Української держави. До складу цієї допомоги входять матеріали, обладнання, а також військова техніка. У цьому перелік конкретних одиниць повністю засекречено.

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що Україна отримає від Північної Македонії танки Т-72. Техніка вже в дорозі до нашої країни.

Exit mobile version