Війна та відпочинок в Україні: куди можна поїхати і про що не варто забувати

Через розпочаті державою-окупантом Російською Федерацією повномасштабні військові дії на території Української держави, в нашій країні зараз немає повністю безпечного для відпочинку місця.

Відпочинок в Україні

Де відпочити в Україні під час війни? Фото - ukraine-is.com

Як інформує «НБН» із посиланням на «Факти», незважаючи на це в нашій країні залишаються відносно спокійні міста, де немає бойових дій. Саме їх і можна розглянути як такі, де можна відпочити.

Важливо розуміти, що якщо ви запланували відпочинок на території України, то не варто забувати, що в будь-якому місті можуть звучати сигнали повітряної тривоги, які в жодному разі не можна ігнорувати.

Щодо пляжного туризму в південних регіонах країни, напевно, варто забути на деякий час про це. Не вдасться також відвідати і культурні пам’ятки в Одесі та Харкові. У той же час, на Західній Україні можна зіткнутися з тим, що ціни на житло будуть набагато вищими, ніж зазвичай.

Якщо ви вирішили запланувати поїздку на територію Тернополя, Чернівців, Львова, Івано-Франківська, або Кам’янця-Подільського, то краще заздалегідь забронювати там житло, оскільки в цих місцях зосереджена велика кількість сімей з ВПО.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що в Шотландії закрили для відвідування одразу двадцять три острови.

Exit mobile version