Відображає ту саму лінію – Лавров приплів Україну під час критики США за візит Пелосі до Тайваню

Керівнику дипломатичного відомства Російської Федерації Сергію Лаврову всюди ввижається «український слід». Глава МЗС РФ приплів нашу державу, критикуючи Америку за візит Ненсі Пелосі до Тайваню.

Сергій Лавров

Сергій Лавров. Фото – ukr.net

Російські ЗМІ поширюють коментар Лаврова щодо візиту спікера Палати представників США Ненсі Пелосі до Тайваню. У властивій йому манері соратник Путіна почав критикувати Вашингтон, згадуючи про Україну, інформує «НБН».

Дипломат РФ переконаний, що американське керівництво 2створює подразник на порожньому місці». Керівник МЗС побачив схожість між Тайванем та Україною. За його словами, вчинок Пелосі «відбиває ту саму лінію щодо української ситуації». За його словами, Америка прагне продемонструвати вседозволеність.

Після Лаврова почала лютувати і його підлегла спікер дипломатичного відомства Росії Марія Захарова. Офіційний представник МЗС заявила, що Вашингтон нібито ні на копійку не цінує своїх партнерів і байдуже ставиться до відносин із іншими державами.

Раніше Лавров відзначився зухвалою заявою про Росію та Україну. Соратник Путіна заявив, що народи цих країн «продовжать жити разом». Фантазії дипломата РФ висміяв радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

Exit mobile version