У МЗС Естонії відповіли на звинувачення ФСБ у приховуванні «вбивці» дочки Дугіна

Федеральна служба безпеки РФ заявила, що дочка ідеолога «русского мира» та засновника руху «неоєвразійство» Олександра Дугіна Дар'ю нібито вбила українка, яка зараз ховається в Естонії. У Міністерстві закордонних справ відреагували на звинувачення Росії.

Дар'я Дугіна

Дар'я Дугіна. Фото – novoeizdanie.com

ФСБ РФ заявило, що російську пропагандистку Дар’ю Дугіну нібито вбила громадянка України Наталія Вовк. «Розслідування» показало, що «злочинниця» ховається на території Естонії, інформує «НБН» з посиланням на ERR.

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу відповів на звинувачення російської спецслужби про причетність його країни до інциденту з «терористкою».

За словами Рейнсалу, країна-агресор у такий спосіб намагається натиснути на Естонію, яка підтримує Україну. Глава МЗС наголосив, що його держава розглядає заяву спецслужби РФ як провокацію і їм «більше нічого додати».

Нагадаємо, що український музикант Олег Скрипка згадав про інцидент, який стався у 90-х у Москві. Співак вдарив Дугіна ногою у щелепу, зіткнувшись із пропагандистом після концерту.

Exit mobile version