Мобілізація в Росії: у ГУР МОУ розповіли, скільки людей планують закликати до ЗС РФ

У розвідці України розповіли деяку інформацію про те, скільки людей мають намір мобілізувати російська влада.

Мобілізація в РФ

Коли буде чергова хвиля мобілізації в РФ. Фото - 5.ua

Як інформує “НБН”, представник розвідки нашої країни Скибицький Вадим під час ефіру телемарафону заявив, що Російська Федерація збільшує свої мобілізаційні резерви. Зокрема, у Кремлі бажають, щоб було мобілізовано дев’яносто тисяч військовослужбовців. Аналогічну інформацію опублікувала і прес-служба Головного управління розвідки МОУ.

Дослівно із заяви представника ГУР Міноборони України Скибицького:

«Для здійснення такого плану у Росії застосовуються різні підходи. Це і так звані «добробати», а також батальйонні резерви. Все це робиться з метою заповнити втрати, які РФ зазнала в Україні, а також загарбники намагаються цим наростити власні зусилля, збільшити кількість саме того угрупування, яке може бути застосоване у війні проти Української держави».

У той же час він додав, що в даний час Російська Федерація має величезні проблеми в плані комплектування власних ЗС. Також він висловив упевненість у тому, що мобілізація ніяк не допоможе Росії здійснити свої злочинні плани щодо нашої країни, адже моральний стан загарбників насамперед знижується, а потім на контрактну основу служби у ЗС Росії дедалі менше бажаючих. Більше того, за його словами, серед населення великих міст почалася паніка, оскільки ніхто не бажає просто так йти і служити у збройних силах, а тим більше брати участь у війні.

Нагадаємо, раніше в Інституті вивчення війни зробили заяву щодо того, що плани РФ перекинути в Україну 3-й АК не допоможуть загарбникам окупувати українські землі.

Exit mobile version