Мобілізація в Росії: влада Бурятії розплачується за призовників дровами

У Бурятії місцева влада прийняла рішення підтримати сім'ї, чоловіків із яких призвали до російської армії для відправки на війну в Україні. Зокрема, з деякими родичами розплатяться за мобілізованих дровами.

У Бурятії сім'ям мобілізованих видадуть дрова

У Бурятії сім'ям мобілізованих видадуть дрова. Фото – slovoidilo.ua

У російській Республіці Бурятія деяким сім’ям мобілізованих на «спецоперацію» у якості компенсації обіцяють видати 10-20 кубів дров, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

Зокрема, на такий «подарунок» від місцевих чиновників можуть розраховувати лише дружини мобілізованих, самотні матері та батьки віком від 60 років.

Для цього у Бурятії створили спеціальні комісії, які розглядатимуть заявки від родичів, чоловіків яких відправлять на війну в Україну.

Місцева влада на одну сім’ю виділить до 10 кубічних метрів твердого палива, до 20 метрів кубічних – родичам мобілізованих, які проживають на території, прирівняній до районів Крайньої Півночі.

Зазначимо, що влада Сахаліну також вирішила підтримати сім’ї мобілізованих на війну в Україні, пообіцявши кожній родині видати по п’ять кілограмів мороженої риби.

Exit mobile version