В ISW заявили про перекидання Росією до Криму та Херсонської області іранських військових, пов’язаних з Корпусом вартових ісламської революції

Очевидно, військове керівництво країни-агресора Російської Федерації перекинуло на тимчасово захоплені українські землі іранських військових. Зазначається, що вони нібито пов'язані з Корпусом вартових ісламської революції.

Іран

По Ірану було нанесено удар. Фото - censor.net

Як інформує «НБН», в американському Інституті вивчення війни (ISW) зазначили, що РФ перекинула їх в Україну для того, щоб вони навчили російських окупантів користуватися безпілотниками Shahed-136.

Посилаючись на Центр національного опору, ISW повідомив, що війська Росії привезли невідому кількість інструкторів з Ірану до кримської Джанкой, а також деякі населені пункти Херсонської області (Гладівці та Залізний Порт). Мета – навчання військ РФ використання ударних іранських безпілотників “Шахед”.

Також Центр зазначив, що інструктори з Ірану безпосередньо контролюють запуск вищезазначених БПЛА щодо об’єктів цивільної інфраструктури в Україні. Зокрема це стосується Одеської та Миколаївської області.

Наскільки відомо, КВІР є головним оператором БПЛА Ірану. Як наслідок, ці інструктори з Ірану можуть бути співробітниками Корпусу вартових ісламської революції, або ж пов’язаними з ним особами.

Як відомо, наші захисники активно збивають іранські мопеди, які були передані Путіну для атак на Україну.

Exit mobile version