У Росії «айтішник» знайшов незвичний спосіб сховатися від мобілізації

Росіяни, які не хочуть стати «гарматним м'ясом» на фронті в Україні, шукають способи втекти від мобілізації. ЗМІ розповіли про чоловіка, який місяць ховається у лісі, щоб його не забрали на війну.

Мобілізація у Росії

Мобілізація у Росії. Фото – ria.ru

Журналісти російської служби ВВС зняли сюжет про Адама Калініна, який не став їхати за кордон, рятуючись від мобілізації в путінську армію, а знайшов місце, де сховатися в рідній країні, інформує «НБН».

До війни росіянин мав престижну професію, працював у IT-сфері, проте, коли почався набір в окупаційні сили для війни проти України, він вирішив піти за межі населених пунктів.

Чоловік переселився до лісу, де мешкає у наметі. Через місяць нового життя він налагодив побут і почав власноруч будувати будинок. Калінін, жартома, називає себе туристом і має намір повернутися до міста, щойно закінчиться війна з Україною.

Раніше ЗМІ розповіли про молодого москвича, який влаштував незвичайний протест проти мобілізації. Незважаючи на погрози офіцерів відправити його на передову або у в’язницю, росіянин домігся свого і повернувся додому.

Exit mobile version