Лавров заявив, що у Пентагоні погрожують фізично усунути Володимира Путіна

Глава зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров зробив заяву про те, що нібито у Пентагоні погрожують фізично усунути главу Кремля Путіна.

Сергій Лавров

Лавров про перемовини з Україною. Фото - rbc.ru

Як повідомляє «НБН» із посиланням на «Дзеркало тижня», про це Лавров заявив в інтерв’ю «ТАРС». За його словами, «неназвані офіційні особи» у Міністерстві оборони Штатів загрожують фізичним усуненням Путіну.

Дослівно із заяви Сергія Лаврова:

«У Вашингтоні пішли далі за інші. Там неназвані якісь офіційні особи з Міноборони США фактично пригрозили завдати Кремлю «безголовного удару». По суті йдеться про загрози фізичного усунення глави РФ. І якщо все ж таки хтось виношує в голові такі ідеї, то цьому комусь треба дуже добре подумати про ймовірні наслідки таких планів».

При цьому Сергій Лавров не став уточнювати, чиї слова він мав на увазі. Очевидно, глава МЗС Росії посилався на вересневу статтю Newsweek, в якій неназвані військові джерела заявили, що варіанти відповіді на застосування Росією ядерної зброї на території України включають «безголовний удар», який дозволить «вбити Путіна в самому серці Кремля».

Раніше Сергій Лавров пояснив, чому РФ завдає ударів по критичній інфраструктурі України.

Exit mobile version