Кадиров розкрив Скабєєвій свої військові плани і показав «трофейний пістолет для Зеленського»

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров знову погрожує захопленням української столиці. Крім того, ставленик Кремля показав «трофейний пістолет», який він зберігає для Володимира Зеленського.

Рамзан Кадиров та Ольга Скабєєва

Фото – grozny-inform.ru

В інтерв’ю російській пропагандистці Ользі Скабєєвій Кадиров заявив, що російські окупаційні сили готові дійти до Києва та захопити його, якщо отримають відповідний наказ кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Про це інформує «НБН» із посиланням на російське пропагандистське агентство «РИА Новости» та Telegram-канал глави Чечні.

Ставленик Кремля повідомив псевдожурналістці, що РФ має живу силу, яка може захопити столицю України і нібито всі підрозділи готові до цього. Крім того, Кадиров готовий «йти на Америку», якщо отримає від Путіна відповідний наказ.

Також в інтерв’ю глава Чечні показав «трофейний пістолет», який він зберігає для Володимира Зеленського і завжди тримає зарядженим. Кадиров очікує, що український лідер застрелиться із цієї зброї, як Адольф Гітлер.

За словами соратника Путіна, він готовий один на один вести переговори з президентом України, якого він назвав «терористом», «сільським фашистом» та «сатаністом», щоб «змусити його зробити те, що потрібно».

«Я швидко підписав би всі документи, які необхідні. Я б нічого не сказав, і змусив би зробити те, що потрібно. Я психолог. Я розумію дуже добре людей, я можу керувати», – заявив Кадиров.

Нагадаємо, журналісти розповіли про закордонний відпочинок Кадирова у розпал війни.

Exit mobile version