Дружина Пєскова має намір скасувати свої льодові шоу у Луганську: що лякає фігуристку

Російська фігуристка, олімпійська чемпіонка, дружина спікера кремлівського диктатора Дмитра Пєскова Тетяна Навка хоче скасувати свої льодові шоу у тимчасово захопленому Луганську та інших окупованих населених пунктах області.

Тетяна Навка

Фото – sportrbc.ru

Олімпійська чемпіонка з фігурного катання розповіла російським пропагандистам, що вона має намір скасувати своє льодове шоу «Руслан і Людмила» на території так званої «ЛНР», інформує «НБН».

За словами дружини прес-секретаря Путіна, в «народній республіці» нібито скасували всі масові заходи після «останніх обставин», маючи на увазі під цим регулярні вибухи у тимчасово захопленому росіянами Луганську.

Фігуристка заявила, що не її команді вирішувати, чи відбудуться виступи на окупованих українських територіях, додавши, що зараз вирішується це питання. Навка пояснила свої побоювання тим, що вона особисто відповідає за своїх підлеглих, спортсменів та дітей.

Зазначимо, що «бавовна» на Луганщині позначилася і на діях путінських солдатів, яким доводиться тепер «особливо контролювати місцевість».

Exit mobile version