«Бавовна» у Бєлгородській області: губернатор Гладков назвав «найкращий спосіб» зупинити обстріл регіону

Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков розповів про «краще вирішення проблеми» обстрілів регіону. На думку путінського чиновника, «бавовна» припиниться, коли російські окупанти «приєднають» до держави-терориста Харківщину.

В'ячеслав Гладков

Фото – ria.ru

В інтерв’ю пропагандистському телеканалу «Росія 24» губернатор Бєлгородської області висловився про безпеку регіону, зокрема його районів біля кордону з Україною, інформує «НБН».

За словами Гладкова, «найкращий спосіб» зупинити обстріли прикордоння – «приєднати» до Бєлгородської області Харківщину. Пропагандист поставив йому уточнююче питання, чи вірить він у можливість захоплення української області та її «інтеграцію» у РФ. Путинський чиновник задумався, після чого видав досить обтічну відповідь, не пояснивши, чи під силу путінським військам таке завдання.

Як повідомлялося, легіон «Свобода Росії» та «Російський добровольчий корпус» здійснили рейд до Бєлгородської області. Спікер Головного управління розвідки Міноборони України розповів про успіхи бійців у ході операції.

Exit mobile version