Введення воєнного стану в Росії: Пєсков відповів на заклик Кадирова

Представник Адміністрації президента Російської Федерації Дмитро Пєсков прокоментував пропозицію глави Чечні Рамзана Кадирова вести воєнний стан у країні.

Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

Кадиров у своєму Telegram-каналі після удару безпілотників по Москві та її передмісті написав, що в Російській Федерації необхідно ввести воєнний стан, інформує «НБН» з посиланням на пропагандистське агентство «РИА Новости».

Представник Кремля Дмитро Пєсков у середу, 31 травня, коментуючи ініціативу глави Чечні, заявив, що російське керівництво не обговорює оголошення воєнного стану в країні-агресорі і не ухвалювало відповідних рішень.

Також спікер Путіна пояснив слова диктатора про «задовільну» роботу протиповітряної оборони під час атаки дронів на столицю держави-терориста. Прес-секретар глави Кремля зазначив, що система ППО «спрацювала ефективно», проте є простір для «підвищення ефективності».

Нагадаємо, Кадиров закликав помститися Україні, яку Кремль звинувачує в ударі БПЛА по Москві. Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, кому насправді має мстити глава Чечні.

Exit mobile version