Хвороба Путіна: у Мережі заговорили про новий діагноз диктатора через курйоз на заході у Кремлі

У Мережі вкотре заговорили про проблеми зі здоров'ям кремлівського диктатора Володимира Путіна. Після участі президента-агресора у зустрічі «Росія – країна можливостей» у нього запідозрили деменцію.

Володимир Путін

Фото – vedomosti.ru

Російський лідер вкотре підігрів чутки про свою хворобу під час зустрічі у Кремлі. У рамках заходу «Росія – країна можливостей» глава держави терориста поспілкувався з політиком Іваном Штокманом, який розповів, як він розвивав кар’єру від роботи в пекарні до побудови IT-бізнесу, інформує «НБН».

Росіянин повідомив, що після перемоги на конкурсі менеджерів він став заступником міського голови Нижнього Новгорода. На нього поклали обов’язки у сфері туризму, інформаційних технологій та розвитку бізнесу.

Путін вдав, що його «вразила» розповідь. Глава Кремля зазначив, що Штокман у цьому пошуку «прийшов до головного» – посвяти Росії та боротьби за майбутнє її дітей.

Після того, як диктатор поцікавився скільки дітей у політика, той повідомив, що його синові 9 років, а дочці 23 роки. Однак Путін відразу зазначив, що молодшій дитині Штокмана 3 роки. Відповідні кадри зустрічі показала у своєму Twitter російська блогерка та журналістка Уляна Яппарова.

Крім цього, диктатор дивився в стелю, повільно бурмотів і робив довгі паузи між словами, що наштовхнуло користувачів Мережі на думку про те, що у російського лідера прогресує деменція.

Раніше стала відома ймовірна причина проблем зі здоров’ям у ставленика Москви в Чечні Рамзана Кадирова.

Exit mobile version