Треба заплатити – Трамп в черговий раз поскаржився на Європу, яка витрачає «недостатньо» грошей на допомогу Україні

45-й президент США Дональд Трамп продовжує робити провокаційні заяви щодо війни в Україні, зокрема, звинувачувати європейські країни в тому, що вони роблять «дуже мало» для Києва на відміну від його держави.

Дональд Трамп

Фото – Mary Altaffer / Associated Press

В інтерв’ю каналу Fox News колишній американський президент висловив невдоволення тим, що держави Європи нібито витрачають «недостатньо» грошей на військову допомогу українській армії, інформує «НБН».

За словами Трампа, він сказав Європі, що вона повинна заплатити близько 100 мільярдів доларів, яких нібито не вистачає Америці. Скандальний політик поскаржився, що європейські країни роблять «дуже мало» для України порівняно із США.

Колишній лідер американців заявив, що російсько-українська війна більше впливає на Європу, від якої його державу відокремлює океан.

Трамп вважає, що ці країни мають платити Києву «стільки ж», скільки Вашингтон зараз, «якщо не більше». Він додав, що європейським державам «сходить з рук вбивство».

Зазначимо, що раніше у передвиборному відео Трамп заявив, що Європа має заплатити Америці за зброю, яку США відправили для ЗСУ.

Exit mobile version