ЗМІ повідомляють про звільнення Суровікіна з-під арешту: в ISW розповіли, що може чекати на «сирійського м’ясника»

ЗМІ повідомляють, що екс-командувача Повітряно-космічних сил РФ, путінського генерала Сергія Суровікіна нібито звільнили з-під арешту. У вашингтонському Інституті вивчення війни спрогнозували, що може очікувати «сирійського м'ясника».

Сергій Суровікін

Фото – ria.ru

Американські аналітики прокоментували чутки про те, що «генерал Армагеддон» вже не перебуває під арештом і його нібито призначили на нову посаду у Співдружності Незалежних Держав, інформує «НБН».

Експерти ISW у своєму звіті пишуть, що, ймовірно, «сирійського м’ясника» повністю усунули від процесів, пов’язаних із війною проти України. На сайті Міноборони РФ видалили профіль воєначальника, залишивши лише його відеозвернення, яке було опубліковано в день «маршу справедливості» армії Пригожина, із закликом до «вагнерівців» відступити.

Коментуючи нову ймовірну посаду Суровікіна в СНД, в Інституті вивчення війни нагадали, що як покарання Кремль і раніше перепризначав на зовнішні театри військових дій, наприклад, у Сирію, генералів, які погано справлялися з командуванням окупантами в Україні.

Раніше ЗМІ повідомляли, що близько місяця тому «сирійський м’ясник» мало не помер. Можливо, «генерала Армагеддона» намагалися ліквідувати.

Exit mobile version