У Чечні готуються до зміни влади: політтехнолог вказав на ймовірного наступника Рамзана Кадирова

Політтехнолог Борис Тизенгаузен вважає, що в Чеченській Республіці РФ розпочали підготовку до зміни влади. За словами експерта, імовірно, головою регіону замість ставленика Кремля Рамзана Кадирова стане його син Адам, який оскандалився побиттям ув'язненого у СІЗО.

Рамзан Кадиров та його син Адам

Фото – chechnyatoday.com

В ефірі «24 каналу» Тизенгаузен зазначив, що, судячи з останніх новин, у Чечні готуються до зміни влади. Новим головою регіону, ймовірно, стане син Кадирова Адам, інформує «НБН».

За словами політтехнолога, стан здоров’я головного чеченського бойовика залишається невідомим, тому розпочалася робота над іміджем його спадкоємця.

15-річного сина Кадирова, який побив ув’язненого у СІЗО, намагаються представити, як захисника релігійних цінностей, борця за честь та мораль. Також паралельно в регіоні продовжується зміцнення кланової влади ставленика Кремля.

Експерт прогнозує, що питання з Кадировим вирішиться цього року, проте не відомо, як з приходом наступника будуть поводитися чеченські силовики і як відбуватиметься взаємодія з ГРУ.

Водночас ЗМІ стверджують, що глава Чечні заговорив про своє президентство і має намір «навести лад» у сусідній республіці Дагестан.

Exit mobile version