У Скабєєвої розмріялися, що окупанти без проблем дійдуть до Львова, згадавши про «звільнення» Білорусі

Російські пропагандисти після провалу плану «Київ за три дні» не перестають жити в ілюзії щодо повного захоплення України. Рупори путінського режиму переконані, що окупанти нібито без проблем дійдуть Львова завдяки військовій допомозі РФ від Північної Кореї.

Пропагандистське шоу "60 хвилин"

Фото - скріншот із відео

В ефірі пропагандистської програми «60 хвилин» Ольги Скабєєвої на телеканалі «Росія 1» перший заступник голови комітету Державної Думи РФ з оборони, член партії «ЛДПР» Олексій Журавльов заявив, що держава-терорист нібито все одно «забере» Україну, інформує «НБН».

За словами «експерта», Росія здійснить повне захоплення сусідньої країни, оскільки до неї «приєднається» КНДР. Журавльов вважає, що решта країн нібито не буде проти окупації України, що «стане проблемою» для США.

«Хто там може щось сказати взагалі від Японії до Лісабона», – видав скандальний політик.

Представник Держдуми додав, що армії Путіна нібито не важко дійти до Львова, нагадавши про «звільнення» Республіки Білорусь. Журавльов зазначив, що росіяни здійснили це за півтора місяці, тому й захоплення України нібито не стане великою проблемою.

Раніше в ефірі свого пропагандистського шоу Володимир Соловйов влаштував істерику через вірмен, які «плюють в обличчя» російським «захисникам».

Exit mobile version