Кремль анонсував «пряму лінію» з Путіним: британська розвідка пояснила публічну активність диктатора

В Адміністрації глави Російської Федерації минулого тижня пообіцяли до кінця року провести підсумкову прес-конференцію та водночас «пряму лінію» з кремлівським диктатором Володимиром Путіним. Минулого року військовий злочинець відмовився від цих заходів. Британська розвідка пояснила публічну активність президента-агресора.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

Розвідка Великобританії, коментуючи анонсовані Кремлем підсумкову прес-конференцію та «пряму лінію», зазначає, що ці заходи стануть частиною передвиборчої кампанії лідера росіян, незважаючи на те, що він не оголосив про намір брати участь у президентських виборах наступного року.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на сторінку в соцмережі Х Міністерства оборони Сполученого Королівства.

Планувальники Кремля розглядатимуть ці події як важливий етап у президентській кампанії військового злочинця, яка буде спрямована на забезпечення п’ятого терміну.

Британська розвідка також звернула увагу на те, що 10 листопада президент-агресор вдруге за останні чотири тижні приїжджав у Ростов-на-Дону до штабу ПВО ЗС РФ. Очевидно, Путін намагається представити себе патріотичним кандидатом напередодні президентських перегонів у 2024 році.

Раніше в ISW повідомили, що у президентській кампанії диктатор має намір обійти увагою війну проти України, розкривши тему, на якій він зробить акцент.

Exit mobile version