У Лаврова заявили про готовність РФ до збройного конфлікту з НАТО

Заступник глави Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков заявив, що налагодити відносини між Москвою та Організацією Північноатлантичного договору вже неможливо. Крім того, помічник Лаврова не виключає війну між державою-терористом та НАТО.

МЗС Російської Федерації

Фото - interfax.ru

В інтерв’ю російському пропагандистському виданню «Известия» заступник глави зовнішньополітичного відомства країни-агресора, відповідаючи на запитання, чи можна в майбутньому очікувати збройний конфлікт між РФ і НАТО, заявив, що нібито все залежить від Альянсу і вибір повністю на його боці, інформує «НБН».

За словами путінського чиновника, Росія готова всіма засобами «захищати свої національні інтереси», на які «нескінченно посягають». Рябков вважає, що РФ «продовжують випробовувати на міцність».

Заступник глави МЗС переконаний, що в найближчій перспективі відносини Москви та Організації Північноатлантичного договору не відновляться. Він зазначив, що Кремль не йтиме на контакт із Заходом, оскільки росіяни готові домовлятися виключно на «взаємоповажній основі».

Нагадаємо, що Болгарія відкриє свій повітряний простір для літака міністра закордонних справ РФ, щоб той взяв участь у саміті ОБСЄ. Присутність Лаврова на зустрічі обурила представників трьох країн, які заявили, що бойкотуватимуть захід.

Exit mobile version