Жителі Таганрога поскаржилися на ранковий «хлопок»: влада регіону заперечує вибух у місті

У вівторок, 5 грудня, у жителів російського Таганрога видався неспокійний ранок. У Мережі почали поширюватися повідомлення про вибухи в центрі міста та ракетну атаку. У свою чергу влада регіону пояснила звуки «бавовни» роботою ППО.

Таганрог

Фото - ria.ru

Telegram-канал «Мой Таганрог» повідомив, що близько 10:30 за місцевим часом у місті пролунав потужний вибух, від якого спрацювала сигналізація в авто, тремтіли вікна та гриміли двері у будинках. У коментарях жителі почали писати про «бавовну» у центрі міста, інформує «НБН».

Пізніше у Мережі з’явилися кадри «хлопка» у Таганрозі. Відео із стовпом густого чорного диму опублікував Telegram-канал ASTRA. Російські пабліки заявили, що по місту було завдано ракетного удару.

У свою чергу, губернатор Василь Голубєв заявив, що в Ростовській області окупанти задіяли системи протиповітряної оборони. Однак комплекси ППО нібито застосовуються за межами регіону відповідно до завдань так званої «СВО».

Чиновник закликав співвітчизників зберігати спокій, проте брехня влади обурила жителів Таганрогу.

Раніше росіяни заявили про нічний удар безпілотників по Кримському півострову. ЗМІ повідомили, який об’єкт на території Феодосії атакували БПЛА.

Exit mobile version