Путін летів до ОАЕ у супроводі винищувачів ЗС РФ: пропагандисти показали кадри

Кремлівський диктатор Володимир Путін у середу, 6 грудня, прибув до Об'єднаних Арабських Еміратів. Представник Адміністрації президента Російської Федерації Дмитро Пєсков розповів, що всю дорогу літак військового злочинця супроводжували винищувачі.

Володимир Путін в ОАЕ

Фото – ria.ru

Сьогодні російський лідер прибув до Абу-Дабі для зустрічі з наслідним принцом ОАЕ Мохаммедом бін Зайд аль-Нахайяном. Глава Кремля заявив, що відносини між державами начебто вийшли на безпрецендентно високий рівень, назвавши Емірати головним торговим партнером Москви в арабському світі.

За словами російського диктатора, під час переговорів буде обговорено війну в Україні та ескалацію бойових дій на Близькому Сході, інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

Водночас речник Путіна Дмитро Пєсков розповів, що протягом усього польоту з Росії до посадки в столиці ОАЕ літак військового злочинця, який одержимий своєю безпекою, супроводжували винищувачі Су-35С. Відповідні кадри опублікувало пропагандистське агентство «РИА Новости».

Прессекретар глави Кремля зазначив, що для супроводу борту диктатора військовою авіацією РФ було отримано дозволи від держав, над територією яких пролітав літак президента-агресора.

Раніше стало відомо, що іранський президент вдруге відвідає Росію. У четвер, 7 грудня, політик має прибути до Москви на зустріч із главою Кремля.

Exit mobile version