Трамп спробував виправдатися за свої скандальні заяви, через які його порівняли із Гітлером

45-й президент США Дональд Трамп спробував виправдатися за свої скандальні заяви про іммігрантів в Америці. Колишнього главу держави через його висловлювання порівняли із фюрером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером.

Дональд Трамп

Фото – Vincent Alban/Reuters

Скандальний американський політик безглуздо виправдався за свої різкі висловлювання про іммігрантів у США. Трамп вкотре повторив, що такі люди «знищують кров» його країни і їм не подобається, що він так висловився.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання Kreschatic.

У той же час, 45-й президент США, коментуючи порівняння його з Гітлером, заявив, що він ніколи не читав Mein Kampf – книгу-маніфест диктатора нацистської Німеччини.

При цьому скандальний політик знову висловив невдоволення тим, що до Америки приїжджають люди з усього світу, які, за його словами, можуть бути здоровими, можуть бути дуже нездоровими, можуть принести хвороби, які поширяться у США. Також Трамп висловив упевненість у тому, що іммігранти приносять злочинність до його країни.

Нагадаємо, колишня радниця Білого дому розповіла про очікування кремлівського диктатора Володимира Путіна від президентських виборів у США. Вона пояснила, чому військовий злочинець хоче повернення Трампа до влади.

Exit mobile version