Путін повідомив Сі Цзіньпіну, скільки років він має намір воювати проти України – ЗМІ

ЗМІ стверджують, що кремлівський диктатор Володимир Путін під час зустрічі з китайським лідером Сі Цзіньпіном у російській столиці навесні повідомив, скільки років він планує вести війну проти України.

Сі Цзіньпін і Володимир Путін

Фото – rg.ru

Видання Nikkei Asia заявило, що глава Кремля під час переговорів із лідером КНР у березні в Москві розкрив свої плани щодо України. Російський диктатор повідомив Сі Цзіньпіну, що він має намір вести війну проти сусідньої держави щонайменше 5 років, інформує «НБН».

Як пишуть журналісти, Путін окреслив терміни так званої «спецоперації», щоб підсумувати ситуацію, яка на той момент була несприятливою для країни-агресора і показати впевненість у тому, що РФ зрештою здобуде перемогу.

Крім того, глава Кремля таким чином натякнув китайському лідерові, щоб той не змінював своєї проросійської позиції.

У статті нагадали про висловлювання диктатора щодо готовності Москви припинити ведення вогню в Україні за умови збереження за росіянами окупованих регіонів. Проте слова військового злочинця, сказані главі КНР навесні, підтверджують, що подібні заяви не варто сприймати за чисту монету.

Нагадаємо, на початку місяця білоруський диктатор Олександр Лукашенко відвідав Пекін. Нелегітимний президент РБ розповів, за що країни Заходу повинні дякувати Китаю.

Exit mobile version