«Хлопок» на залізниці в Нижньому Тагілі: росЗМІ повідомили нові подробиці щодо вибуху

У Нижньому Тагілі РФ на залізничній станції «Сан-Донато» поблизу нафтобази стався «хлопок» у понеділок, 8 січня. Інцидент викликав широкий резонанс у інформаційному просторі країни-агресора. У той же час стало відомо, що до цистерн потягу було прикріплено вибухівку, що підтверджують відповідні кадри.

Нижній Тагіл РФ

Фото – ura.news

Як повідомляють місцеві ЗМІ, до цистерн поїзда, що належить компанії «Газпромтранс», було прикріплено вибухові пристрої, що видно на кадрах з місця інциденту.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

Зазначимо, що «хлопок» на залізниці в Нижньому Тагілі викликав широкий резонанс у Російській Федерації. Пропагандистські медіа повідомили, що рятувальні служби перевіряють інформацію щодо підриву вибухового пристрою під однією із цистерн. Псевдожурналісти традиційно заявили, що внаслідок вибуху нібито ніхто не постраждав.

Водночас у Мережі заговорили про диверсію у глибокому тилу країни-агресора. В Адміністрації президента Російської Федерації «бавовну» ніяк не коментують.

Нагадаємо, у Росії знайшли мертвим пропагандиста, який упродовж минулого року знімав сюжети для прокремлівських медіа у «ЛДНР». Незадовго до смерті псевдожурналіст виходив в ефір у Маріуполі, де заговорив про корупцію «влади» міста у сфері будівництва.

Exit mobile version